Etiket Sonuçları: Giriş

ablet & Bilgisayar Dağıtımında Okul/Kurumların Yapması Gereken TEFBİS işlemleri Uygulama Adımları Yönergesi

Tablet & Bilgisayar dağıtım iş ve işlemleri okullar üzerinden yapılacağından, bu kurumların TEFBİS üzerinden GELİR ve GİDER işlemlerini aşağıda belirtilen uygulama adımları takip edilerek yapılması gerekmektedir.

Tablet ya da bilgisayar alan okul / kurumlar, alımın yapıldığı aynı gün TEFBİS gelir kısmına, teslimatın öğrenciye yapıldığı aynı gün TEFBİS gider (çıkış)  kısmına işlenmesi gerekmektedir.

Birinci sınıfların uyum eğitim haftasının ilk haftasında okulumuz giriş çıkış saatleri aşağıdaki gibidir.

Ders başlama Saati : 12.00

Ders Bitiş Saati : 15.10

Çıkış saatleri sosyal mesafe kurallarına göre yapılacağından 10'ar dakika değişiklik göstermektedir.

Değerli Öğretmenlerimiz;

14.01.2020 tarihi itibari ile notlar; öğretmen girişlerine kapatılmıştır.

NOT: GİRİŞLERİNİZİ KONTROL ETMENİZİ RİCA EDERİZ.

EBA

Değerli öğretmelerimiz Eba kullanımı konusunda öğrencilerimizin yönlendirilmesi ve ebaya kaydı yapılmayan öğrencilerimizin kayıtlarının yapılması hususunu önemle rica ederiz.

2023 Eğitim Vizyonunun "Öğrenme Süreçlerinde Dijital İçerik ve Beceri Destekli Dönüşüm, Öğrenme Analitiği Araçlarıyla Veriye Dayalı Yönetim" hedefi doğrultusunda geliştirilen yeni sürüm kapsamında, öğretmen ve öğrencilerin beklentilerini karşılamak üzere yapılan geliştirmeler, teknolojideki son yenilikler ile harmanlanarak sisteme yansıtılan; Eğitimin Bilişim Ağı (Eba) kullanımında aylık performans sistemi getirilmiştir.

01 Ocak 2020'den itibaren aylık olarak ayın 1. okulu, 1. öğretmeni ve sınıfı seçilecektir.

Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin dikkatine önemle sunulur.

EBA'ya giriş için nasıl şifre alınacağı aşağıdaki bağlantı ile açılacak dosyada tarif edilmiştir.

giriş için tıklayınız

Bu kapsamda varsa işlenmeyen etkinliklerin 03.01.2020 tarihine kadar ilgili birimlerce ivedilikle işlenmesi, ayrıca bundan sonraki faaliyetlerin sosyal etkinlikler Modülüne eksiksiz olarak zamanında işlenmesi ve bireysel etkinliklerde derece alan öğrencilerin belgelerininde ilgili modüle yüklenmesi hususunda; gereken önemle rica olunur.

Müdürlüğümüz Strateji Geliştirme Şubesi Ar-Ge birimi tarafından yürütülmekte olan "Girişimci Okullarla Aydınlık Yarınlara" isimli Fırat Kalkınma Ajansı Teknik Destek Projesi kapsamında ilimizde bulunan ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında görev yapmakta olan 60 okul yöneticisine "girişimcilik" eğitimi veriliyor.

Bugün saat 09:00'da Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesinde başlayan ve 07.10.2019- 11.10.2019 tarihleri arasında toplam 15 saat sürecek eğitimler KOSGEB Uzmanı Hakan ÖZCAN tarafından verilecek ve tüm katılımcıların sertifika alması sağlanacak.

Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK'ün de katıldığı ilk günkü eğitimde sosyal girişimcilik, 21. yüzyıl yönetici becerileri, yenilikçi liderlik gibi konular yer alıyor.

Projenin temel amacının; ilimizde görev yapmakta olan yöneticilerin girişimcilik becerilerini geliştirerek, eğitim süreçleri boyunca öğretmen ve öğrencileri yenilikçi düşünmeye, problem çözmeye, iş birliği içerisinde çalışmaya ve özgün ürünler üretmeye yönlendirebilecek inovatif bir liderlik yaklaşımı sergilemelerini sağlamak olduğunu ifade eden Müdür GÜRTÜRK, eğitim yöneticilerinin bu eğitimler sonucunda öğrencilerimizin akademik başarıları için daha aktif rol alacaklarını ifade etti.

Not:     3. ve 4. sınıflarımız sabah grubunda ,1. ve 2. sınıflarımız öğle grubunda eğitim göreceklerdir.

GİRİŞ                  ÇIKIŞ

Sabah Grubu            07:20                   12:10

Öğle Grubu              12:20                    17:10

Değerli öğretmenlerimiz, EBA derse tüm öğrencilerimizi yönlendirmeniz, şifre alma konusunda öğrenci ve velilere rehberlik etmeniz ve EBA portalını sınıflarda etkin şekilde kullanmanız önemle rica olunur.