Etiket Sonuçları: duyuru

22.09.2020 Salı günü okula gelecek olan birinci sınıflarımızın ABC şubelerinin öğrencileri ve velileri lütfen öğretmenlerinizin talimatlarına uyun öğtetmenlerin vermiş olduğu yönergeleri eksiksiz uygulayın öğretmenlerin guruplarda yaptığı bilgilendirmeleri kaçırmayın.

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ ÜNAL KABAKÇI TARAFINDAN 11/01/2020 TARİHİNDE VELİLERİMİZE YÖNELİK SERBEST ZAMAN DEĞERLENDİRME SEMİNERİ VERİLECEKTİR. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Sayın Velilerimiz;

2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanunun ilgili maddesi gereği 1 Ocak 2020 Çarşamba günü tatildir.

Eğitim Öğretime 2 Ocak 2020 Perşembe günü devam edilecektir. Bilgilerinize.

E-Okul sisteminde bilgileri güncel olmayan öğrencilerinin en kısa sürede güncellenmesi varsa eksik bilgilerin sisteme işlenmesi hususu önemle rica olunur.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ; HAVALARIN SOĞUMASI NEDENİYLE ARTAN GRİP VE SOĞUK ALGINLIĞI VAKALARI NEDENİYLE KİŞİSEL TEMİZLİĞE VE GİYİNMEYE DİKKAT EDELİM.

BİLSEM SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLER FARKLI SAATTE UYGULAMAYA ALINACAKTIR.

BİR ADET SU MATARASI BULUNMUŞTUR. KAYBEDEN ÖĞRENCİMİZ KAYIP EŞYA DOLABINDAN ALABİLİR.

Ocak ayı nöbet listeleri öğretmen odasına  asılmıştır.