Ağu

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA KAYITLI 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN ŞUBE VE ÖĞRETMENLERİNİ BELİRLEMEK AMAÇLI 26/08/2021 TARİHİNDE SAAT 10.00 DA ŞEHİT OKTAY BULUN ANADOLU LİSESİ BAHÇESİNDE KURA ÇEKİMİ YAPILACAKTIR. TÜM BİRİNCİ SINIF VELİLERİMİZİ KURAYA KATILMA DAVET EDİYORUZ.

ablet & Bilgisayar Dağıtımında Okul/Kurumların Yapması Gereken TEFBİS işlemleri Uygulama Adımları Yönergesi

Tablet & Bilgisayar dağıtım iş ve işlemleri okullar üzerinden yapılacağından, bu kurumların TEFBİS üzerinden GELİR ve GİDER işlemlerini aşağıda belirtilen uygulama adımları takip edilerek yapılması gerekmektedir.

Tablet ya da bilgisayar alan okul / kurumlar, alımın yapıldığı aynı gün TEFBİS gelir kısmına, teslimatın öğrenciye yapıldığı aynı gün TEFBİS gider (çıkış)  kısmına işlenmesi gerekmektedir.

OKULUMUZUN REHBERLİK SERVİSİ TANITIMI.

SAYIN VELİLERİMİZ. BAKANLIĞIMIZIN AÇIKLAMALARI DOĞRULTUSUNDA öĞRENCİLERİMİZİ OKULA BIRAKTIKTAN SONRA  OKUL BAHÇESİNDE VELİ BEKLEMESİNE İZİN VERİLMEYECEKTİR.

Birinci sınıfların uyum eğitim haftasının ilk haftasında okulumuz giriş çıkış saatleri aşağıdaki gibidir.

Ders başlama Saati : 12.00

Ders Bitiş Saati : 15.10

Çıkış saatleri sosyal mesafe kurallarına göre yapılacağından 10'ar dakika değişiklik göstermektedir.

22.09.2020 Salı günü okula gelecek olan birinci sınıflarımızın ABC şubelerinin öğrencileri ve velileri lütfen öğretmenlerinizin talimatlarına uyun öğtetmenlerin vermiş olduğu yönergeleri eksiksiz uygulayın öğretmenlerin guruplarda yaptığı bilgilendirmeleri kaçırmayın.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı ilk hafta nöbet listesi aşağıda sunulmuştur.

2020-2021 Eğitim öğretim yılında okulumuz öğrencilerinin okul kıyafetleri görseli aşağıda sunulmuştur.

21 Eylül Pazartesi günü Birinci sınıfların ABC şubelerinden yarısı okula gelecek sınıf öğretmenlerimiz guruplarda gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Tüm öğrenci velilerimizin öğretmenlerin yönlendirmelerine uymaları önemle rica olunur.

24/01/2020 tarihinde İlimizde meydana gelen deprem sonucu hayatını kaybeden 41 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyoruz.Mekanları cennet olsun

Değerli Öğretmenlerimiz;

14.01.2020 tarihi itibari ile notlar; öğretmen girişlerine kapatılmıştır.

NOT: GİRİŞLERİNİZİ KONTROL ETMENİZİ RİCA EDERİZ.

Okulumuzun Saygıdeğer Velileri;

Çocuklarımızın  okula geç kalma-geç gelme alışkanlığı önemli problemler oluşturmaktadır. İlk derslerin motivasyonu ve bilgi yüklenmesi veya bilgiye giden yolların kavratılması son derslere göre çok daha fazladır.

İlk derse geç gelen öğrenciniz aslında hem kendi kaybediyor hem de dersi böldüğü için diğer öğrencilerinde öğrenme motivasyonuna engel olur. Bundan dolayı öğrencimizi okula geç kalmayacak  şekilde hazırlamanızı, kahvaltısını yaptırmanızı ve okula güler yüzle uğurlayarak göndermenizi bekliyoruz.

Doğal varlıklarımızdan elde edilen kağıtların sürdürülebilir bir şekilde kullanılabilmesi için geri dönüşüm çok önemli bir konudur.  Değerli Veliler ve öğrencilerimiz birinci dönemin sonuna yaklaşırken  kullanmış olduğunuz kitap,defter ve kağıtları geri dönüşüme kazandırmak için okulumuza getiriniz. Geri dönüşüme vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederiz.

Değerli öğretmelerimiz Eba kullanımı konusunda öğrencilerimizin yönlendirilmesi ve ebaya kaydı yapılmayan öğrencilerimizin kayıtlarının yapılması hususunu önemle rica ederiz.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ;

NÖBET DEFTERİNDE EKSİK İMZAMIZ VARSA TAMAMLAYALIM, NÖBET DEFTERİNİ ZAMANINDA DOLDURMAYA ÖZEN GÖSTERELİM.