1.sınıf kayıtlarımız 1 Temmuz 2017´de başlıyor.

Okul kayıt alanında bulunan öğrencilerimizin kayıtları otomaytik olarak yapılacaktır.

Velilerimizin konu hakkında bilgi almak ve kayıt işlemlerini teyit etmek için okulumuza başvurmaları rica olunur.

Nis

17 Nisan 2017 Pazartesi günü okullar,16 Nisan günü yapılacak Halk Oylaması nedeniyle tatil edilmiştir.

Mrt

4. sınıfta okuyan öğrencilerimiz için 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında okutulacak Seçmeli Dersler ile ilgili form dilekçeler doldurulmak üzere velilerimize gönderilmiştir.

Ortaokul veya İmam Hatip Ortaokulunda olmak üzere iki form gönderilmiştir.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Ortaokulda okuyacak öğrencilerimiz 6 saat, İmam Hatip Ortaokulunda okuyacak öğrencilerimiz 2 saatlik ders seçebileceklerdir.

Formdaki açıklamalar doğrultusunda okuyacakları okula uygun derslerin seçilerek dilekçelerin okul yönetimine gönderilmesi gerekmektedir.

Veli bilgilendirme Seminerlerimiz Başlıyor.

Elazığ Belediyesi Aile Danışma Merkezi ve Okulumuz Rehberlik Servisinin işbirliğiyle hazırlanan "Aile İçi İletişim" ve "Şiddetin Önlenmesi" konularında  velilerimizi bilgilendirmek ve fikir alıverişinde bulunmak üzere 23 Şubat 2017 Perşembe günü saat 13.00'de okulumuz Çok Amaçlı Salonunda "Rehberlik" semineri düzenlenecektir.

Katılmanızı önemle rica ederim.

Halk sağlığı müdürlüğü tarafından 13.12.2016 tarihinde 1.sınıf öğrencilerimize"İşitme Tarama Testi" yapılacaktır.

Okulumuzdan çoğaltılıp gönderilen formların velilerimizce eksiksiz doldurularak öğretmenlerimize ulaştırılmalarını rica ederiz.

Kas

25 Kasım Cuma günü 1. sınıf öğrencilerimize DaBT-İPA(Difteri,Boğmaca,Tetanoz,Çocuk Felci/Dörtlü Karma) ve KKK(Kızamık-Kızamıkçık-Kabakulak) aşıları uygulanacaktır.

Lütfen çocuklarınızın aşı kartlarını ve okuldan gönderilen formu doldurarak sınıf öğretmenlerine gönderiniz...

Kas

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) kapsamında 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde yapılacak I. Dönem Ortak Sınavları nedeniyle 23 Kasım 2016 Çarşamba ve 24 Kasım 2016 Perşembe günleri okulumuz tatil edilmiştir.25 Kasım Cuma günü her zamanki saatte öğrencilerimiz okullarına geleceklerdir.

Nis

Mrt

Halk Sağlığı Müdürlüğünce 1.Sınıf öğrencilerimize 2.tur flor vernik uygulaması yapılacaktır. Okuldan gönderilen "Onam Formu"nun velilerimizce onaylandıktan sonra öğretmenine ulaştırılmasını önemle rica ederiz.

TBM Nedir?

Bağımlılık, artan bir kullanım oranı ve çeşitlilik ile her yaştan insanımızı tehdit etmektedir. Genç neslin önleyici ve koruyucu hizmetlerle desteklenerek tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji ve diğer tüm bağımlılıklarla mücadele kapsamında okullarda ve ulusal düzeyde bilinç oluşturulması önem arz etmektedir.

1920'den bu yana bağımlılıkla mücadele eden Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Türkiye'de yürütülen önleme çalışmalarındaki eksikliklerden ve önleme çalışmaları konusundaki güncel bilimsel uygulamalardan yola çıkarak toplumun tüm katmanlarını bağımlılıkla mücadele konusunda mobilize etmek için okul ve aile tabanlı yöntemleri bir araya getirerek toplum tabanlı bir mücadele başlatmak adına Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programını (TBM) geliştirmiştir.

TBM, ülkemizin sosyolojik yapısı, ihtiyaçları ve mevcut eğitim sistemi göz önüne alınarak bağımlılıklarla mücadelede etkin bir eylem planı olarak hayata geçirilmiştir.

"Türkiye Bağımlılıklarla Mücadele Eğitim Programı (TBM)" ülkemizde yaşayan çocuk ve gençlerin daha güvenli ve sağlıklı bir hayat sürdürmelerine katkıda bulunmak amacıyla yeni neslin bağımlılıklarla ilgili bilinç düzeylerini arttırmayı hedeflemektedir.

Program, bağımlı olmayan bireylerin bağımlılık sürecine girme riskini en aza indirecek, evrensel temelli bir eğitim programıdır.

Bu eğitim programı ile sigara, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji gibi çeşitli bağımlılıklarla ilgili olarak başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun genelinde farkındalığın arttırılması ve bu maddelerin kullanımının bilgi ve bilinçle önüne geçilmesi amaçlanmaktadır.

Türkiye'de ilk defa bağımlılıkla mücadele de bu kadar büyük hedef kitleye hitap eden bir program meydana getirilmiştir. Bu program konu alan uzmanlarının desteği ile ülkenin sosyolojik yapısı, ihtiyaçları ve mevcut eğitim sistemi göz önüne alınarak tüm Türkiye'de uygulanabilecek bir şekilde geliştirilmiştir.

Eğitim programında kullanılan tüm içerikler Yeşilay Bilim Kurulu'nun da içinde bulunduğu profesyonel bir uzman kadrosu tarafından bilimsel temelli yaklaşım ile her yaş seviyesine uygun, bilimsel, kanıta dayalı ve modüler olarak hazırlanmıştır. TBM bağımlılık konusunda yeni nesil eğitim araçlarını kullanarak özelliklere çocuklara ve gençlere ulaşabilmeyi hedeflemektedir. Bu kapsamda, kitap ve etkileşimli içerikler geliştirilerek TBM'nin hedef kitle ile hem yüz yüze hem de uzaktan eğitim araçları ile iletişime geçmesi tasarlanmıştır.

Mrt

1. ve 2. sınıf öğrencilerimizin gireceği Bilim Sanat Merkezi sınavları okulumuz öğrencileri için 26 Masrt 2016 Pazar günü ilimiz Koç İlkokulu´nda yapılacaktır.Tablet uygulaması şeklinde yapılacak sınavların Sınav Giriş Belgeleri öğrencilerimize dağıtılmıştır.

Kas

İlköğretim Haftası 02 Ekim 2015 Cuma günü, 4- A ve 4- B sınıflarının hazırladığı etkinliklerle kutlanacak.Tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.