Türk Kızılay tarafından küresel düzeyde geliştirilmiş olan Afet ve İlk Yardım konularını içeren ve herkes tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek mobil uygulama sistemi geliştirilmiştir. Sizler de uygulamayı Google Play Store ya da App Store dan ücretsiz indirerek yararlanabilirsiniz.

Okulumuzda yapmış olduğumuz etkinlikleri artık eba üzerinden takip edebilirisiniz.

Degerli ogrenciler Servisinize binerken çok dikkatli olun

Emniyet kemerinizi mutlaka takin, yüksek sesle konusmayin, araba tam olarak durmadan aractan inmeyiniz. Arac icinde kavga etmeyiniz.

BESLENME DOSTU OKUL KAPSAMINDA BU AYKİ KONUMUZ EL HİJYENİDİR.

AİLE HEKİMLERİNİZDEN ALACAĞINIZ ÖĞRENCİ MUAYENE İZLEM FORMLARINI 17 OCAK TARİHİNE KADAR SINIF ÖĞRETMENLERİNİZE ULAŞTRIMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR...

Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda görevli öğretmen ve personelden 2020 Ocak ayı kademe yükselmesine hak kazananların eski ve yeni durumları ile terfi ettirilecekleri tarihler mebbis sistemine işlenmiştir. Bilgilerinizi kontrol ederek eksik veye hata lı bir durum olduğunu düşünmeniz halinde  idare ile irtibata geçiniz.

Doğal varlıklarımızdan elde edilen kağıtların sürdürülebilir bir şekilde kullanılabilmesi için geri dönüşüm çok önemli bir konudur.  Değerli Veliler ve öğrencilerimiz birinci dönemin sonuna yaklaşırken  kullanmış olduğunuz kitap,defter ve kağıtları geri dönüşüme kazandırmak için okulumuza getiriniz. Geri dönüşüme vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederiz.

EBA

Değerli öğretmelerimiz Eba kullanımı konusunda öğrencilerimizin yönlendirilmesi ve ebaya kaydı yapılmayan öğrencilerimizin kayıtlarının yapılması hususunu önemle rica ederiz.

İYEP KOMİSYON İSTİŞARE TOPLANTISI 10/01/2020 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.

KULÜP TANIMLAMASI YAPILMYAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE ACİL OLARAK TANIMLAMALARIN YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. ÖĞRETMENLERİMİZE DUYURULUR.

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ ÜNAL KABAKÇI TARAFINDAN 11/01/2020 TARİHİNDE VELİLERİMİZE YÖNELİK SERBEST ZAMAN DEĞERLENDİRME SEMİNERİ VERİLECEKTİR. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ;E-OKUL SİSTEMİNDE BULUNAN KARNE BİLGİLERİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞÜ KISMININ HER ÖĞRENCİ İÇİN SÜRESİ İÇERİSİNDE MUTLAKA DOLDURULMASI ÖNEM ARZETMEKTEDİR.

Değerli öğrenciler ve öğretmenlerimiz boşa yanan lambaları ve muslukları kapatınız. Ülkemize sahip çıkınız.

Değerli velilerimiz öğrencilere ait unutulan eşyaları kayıp dolabından alabilirsiniz.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ EOKUL SİSTEMİNDE FOTOGRAFI OLMAYAN ÖĞRENCİLERİNİZİN EN KISA ZAMANDA GÜNCELLEMELERİNİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR. BİLGİLERİ EKSİK OLAN ÖĞRENCİ LİSTESİNE EOKUL ÖĞRENCİ İŞLEMLERİ MENÜSÜNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.