Okulumuzda kulüp danışmanlığı yapan  öğretmenlerimizin, öğrencilerin dönem içerisinde yapacağı kulüp faaliyerleri için doldurması gereken evraklar öğretmenler odasına bırakılmıştır.Öğretmenlerimizin bu evrakları doldurup  öğrencinin sınıf öğretmenine vermesi gerekmektedir.Kulüpte faaliyet yapan öğrencinin öğretmeni de bu faaliyeti e okul sosyal etkinlik modülüne işlemesi gerekmektedir.

Bilindiği üzere karne dönemninde  bazı öğrencilere iki karne verilecek.Birisi normal karne diğeri ise sosyal etkinlik karnesi .

Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için  kulüp ve sınıf öğretmenlerimizin zaamanında girş yapmalarını  rica ederiz.

Değerli veliler, rapor alan öğrencinizin raporlarını zamanında okul idaresine bildirelim.

Kadrolu Öğretmenlerin Yer Değiştirme Başvuruları 2 Ocakta Başlıyor!

1.Aşama başvuruların yapılması ve onay süreci  2-7 Ocak 2020

2.Aşama Tercihlerin Alınması ve Onay süreci 10-16 Ocak 2020

Atamalar 17 Ocak 2020

İlişik Kesme işlemleri 20 Ocak 2020 tarihinden itibaren.

Okul araçları denetleme komisyonnda görevli arkadaşlar; 23/12/2019 tarihinde yapılacak servis  kontrol evraklarını müdür yardımcısı Serhat AYAR'dan alabilrler.

Değerli öğretmenlerimiz sınıf kitaplıklarının düzenlemesi, kitapların listesini kitaplık defterine ve e okul sistemine işlenmesi gerekmektedir. Ayrıca öğrencilerimizn okudukları kitapların düzenli olarak e okul sistemine de işlenmesi önemle rica olunur

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi' kapsamında Türkiye genelinde 'bağımlılık' konulu yarışma düzenlenmektedir.
    Yarışmaya resmi ve özel okulların ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim gören tüm öğrenciler başvurabileceklerdir. Başvurular snsg.yesilay.org.tr adresinden yapılacaktır.

Personel adres bilgilerinin Kişisel Bilgiler Modülünde, personelin kendisi tarafından güncelleme yapabilmesi konusunda talepler doğrultusunda,Kişisel Bilgiler Modülü kimlik bilgileri ekranı personelin kendi adreslerini güncelleyebilecekleri şekilde düzenlenmiştir.

Adres bilgileri,kimlik bilgileri ekranına Kişisel Verilerin Korunmasına yönelik tedbirler gereği yansıltılmamaktadır."İkamet Adresimi Güncelle" ikonuna tıklandığında adres bilgilerinde değişiklik varsa Adres Kayıt Sisteminde otomatik olarak güncellenmektedir.

okul kriz müdahale ekibi toplantısı bugun saat 12:00 da müdür yardımcısı odasında yapılacaktır.

VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

HAVALARIN SOĞMASI  GRİP ,SOĞUK ALGINLIĞIU GİBİ HASTALIKLARIN ARTMASINA NEDEN OLABİLMEKTEDİR. BU BAKIMDAN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN HAFTA İÇİ OKULA GELİRKEN TEDBİRLİ OLARAK GELMESİNE ÖZEN GÖSTRELİM.MONTSUZ ATKISIZ GÖNDERMEYELİM. HAFTA SONLARI TEMİZLİKLERİNE DİKKAT EDELİM. EL , AYAK TIRNAKLARI , SAÇ TEMİZLİKLERİ KONUSUNDA Hassas OLUP ÖĞRENCİLERİMİZİ HASTALIKLARDAN KORUYALIM

İş sağlığı ve güvenliği aralık ayı  toplantısı yarrın öğretmenler odasında saat:12:00 da yapılacaktır.

Web sitemizde haftanın sorusu güncellenmiştir. Doğru cevap ilgili müdür yrd. iletilecektir.

Rehberlik panomuz güncellendi.

Değerli öğretmenlerimiz öğretmenler kurulu toplantısı sonucu seçildiğiniz komisyonların tutanaklarını müdür yardımcısı odasında imzalayabilirsiniz.

Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda görevli öğretmen ve personelden 2020 Ocak ayı kademe yükselmesine hak kazananların eski ve yeni durumları ile terfi ettirilecekleri tarihler mebbis sistemine işlenmiştir. Bilgilerinizi kontrol ederek eksik veye hata lı bir durum olduğunu düşünmeniz halinde  idare ile irtibata geçiniz.

KAMPANYAMIZ BU HAFTA 6.DERS UYGULANACAKTIR.