EBA'ya giriş için nasıl şifre alınacağı aşağıdaki bağlantı ile açılacak dosyada tarif edilmiştir.

giriş için tıklayınız

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ;

DESTEK EĞİTİME DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DEVAMSIZLIKLARININ AYNI GÜN İDAREYE VE VELİSİNE BİLDİRİLMESİ. ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

Bu kapsamda varsa işlenmeyen etkinliklerin 03.01.2020 tarihine kadar ilgili birimlerce ivedilikle işlenmesi, ayrıca bundan sonraki faaliyetlerin sosyal etkinlikler Modülüne eksiksiz olarak zamanında işlenmesi ve bireysel etkinliklerde derece alan öğrencilerin belgelerininde ilgili modüle yüklenmesi hususunda; gereken önemle rica olunur.

Öğrenci bilgileri eksik olan sınıflar en kısa sürede bilgi girişlerini tamamlasınlar.

Değerli velilerimiz ; Çocuklarınız tarafından okulda unutulan eşyaları emanet dolabımızdan alabilirsiniz.

Tüm velilerimize önemle duyurulur,

Tüm kulüp öğretmenlerinin Dikkatine:

Sayın velilerimiz;

Çocuklarınızın beden ve zihin sağlığı açısından lütfen sabah kahvaltılarını yapmadan okula göndermeyiniz.Öğrencilerin akademik başarısı açısından kahvaltı en önemli öğündür.

Değerli öğretmenler

Değerli velilerimiz öğrencilerinizin beslenme çantalarını hazırlarken hazır yiyecekler yerine evde hazırlamış olduğunuz sağlıklı beslenme dostu yiyecekler koymanız önemle rica olunur.

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenecek "Uluslararası MEB Robot Yarışması"na, ilk kez ortaokul öğrencileri de başvurabilecek.

OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI 06/12/2019 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.

ÇOCUKLARIN GELİŞİM ÖZELLİKLERİ KONULU SEMİNER VERİLECEKTİR. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

BİLSEM Grup Tarama Uygulaması Tanıtım Sürümü Yayındadır.

Saygıdeğer öğretmenler, veliler, öğrenciler;

Bilim ve sanat merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme işlemlerinin ilk aşaması olan grup tarama uygulaması, 1. 2. ve 3. sınıf seviyelerinde tablet bilgisayarlarla yapılacaktır. Uygulamada soruların cevaplanma şeklini anlatan 3 adet animasyon ve 3 adet alıştırma bulunmaktadır. Her soruyu belirli bir süre içinde cevaplamanız gerekmektedir. Sürenin son 10 saniyesi sağ üst köşede gösterilecek ve süre azalarak bitecektir. Süre bitiminde cevap verilmez ise sonraki soruya otomatik olarak geçilecektir.

Animasyonlar ve sorular grup tarama sorularının benzeri veya kapsadığı konular değildir. Uygulama sadece grup tarama sistemindeki ekran görüntüleri hakkında bilgilendirme ve cevaplamada pratiklik kazandırma amaçlanmaktadır.

Bir adet hırka bulunmuştur. İlgililerin giriş kattaki idareye başvurmaları gerekmektedir.