OKUMA-ATÖLYESİ KAPSAMINDA YAPILAN ETKİNLİKLER

Mrt

Her yıl 1-7 Mart tarihlerinde ülke genelinde düzenlenen etkinliklerle Yeşilay Haftası kutlanmaktadır. Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Muharrem ABAY tarafından Yeşilay haftası etkinliklerle okulumuz çok amaçlı salonunda kutlandı. Yaptıkları program dolayısıyla tebrik ederiz.

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası nedeniyle okulumuzda Afet ve Acil Durum Eğitim ve Tatbikatı yapılmıştır. Yapılan tatbikat 00:50 sn sürmüş olup herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştıur.

Şbt

NAHİT ERGENE İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ ŞUBAT AYI TOPLANTISI 22/02/2024 TARİHİNDE SAAT 10:00'da BAŞKAN SELVER GÜNEŞOĞLU VE DİĞER ÜYELERİN KATILIMI İLE MÜDÜR ODASINDA YAPILDI. yAPILAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ,OKULUN İHTİYTAÇ DUYDUĞU SORUNLARA OKUL AİLE BİRLİĞİNİN İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE KARŞILANMASINA KARAR VERİLDİ.

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencileri tasarım beceri faaliyetleri kapsamında atık malzemeler yardımıyla kasnakla bere ördüler.Öğretmenimiz Gülsüm BALBALOĞLU'nu ve 4/B sınıf öğrencilerini tebrik ederiz.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı birinci dönemini büyük bir coşkuyla bitirdik. Herkese İyi tatiller dileriz

Emekli olan okulumuzun emektarı Sedat Akbulut Beye kurum Müdürümüz Kazim Atıcı ve öğretmenler tarafından günün anısına plaket takdim edildi. Sedat Beye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun..! Tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin  katılımıyla cummhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık.

Okulumuzda velilerimize yönelik   "Yaşayarak Öğrenmenin Dikkat Eksikliği ve Okul Başarısına Etkisi" konulu seminer düzenlendi. Velilerin yoğun ilgi gösterdikleri seminere Eğitimci yazar Mustafa Yurttaş konuşmacı olarak katıldı.

OKULUMUZDA YAZ KURSU 18 TEMMUZ-11 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA UYGULANACAKTIR.

"Yaz okulları temel eğitim düzeyinde 4,  5,  6, 7 ve 8. sınıflara yönelik; ortaöğretim düzeyinde ise 9, 10, 11 ve 12. sınıflara yönelik matematik ve İngilizce derslerinden olacak.

Öğrencilerimiz destekleme ve yetiştirme kursları ve yaz okulları için 15-18 Haziran tarihleri arasında başvuruları e-kurs modülü üzerinden yapabilecek.

Yaz okulu kapsamında açılacak kurslar 4. sınıf, 5-6. Sınıf (tek grup), 7-8. sınıf (tek grup), 9-10. Sınıf (tek grup) 11-12. sınıf (tek grup) şeklinde oluşturulan sınıf seviyelerinde oluşturulacak.

Öğrencilerin matematik okuryazarlığını güçlendirmek, matematiği sevdirerek günlük yaşam becerileriyle ilişkilendirilmesini sağlamak amacıyla başlattığımız 'Matematik Seferberliği' kapsamında matematik dersinden; yabancı dil öğretiminde konuşma ve etkili iletişim becerilerinin geliştirilmesi amacıyla İngilizce dersinden hazırlanacak etkinlik temelli çerçeve programları doğrultusunda yaz okulları haftada 12 saat, toplamda 48 saat olarak uygulanacak.

Haz

Müdür yardımcısı Serhat AYAR ve Mesut GÜLMEZ ile  2-D sınıfı Öğretmeni Meral DİNÇ ve  öğrencilerimizin karne sevincine tur otobüsüyle destek verip şehir gezisi yapmalarına imkan sağlıyan Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin ŞERİFOĞULLARI'na ve Belediyemize sonsuz teşekkürler.

Haz