Geçen dönem okulumuzdan tayinleri başka okullara çıkan öğretmen arkadaşlarımıza plaketleri takdim edilerek kendilerine emekleri için teşekkür edildi.

1-C sınıfı tanışma oyunu oynuyor.

Bugün okulumuz 1. Sınıflarından ABC şubelerinin ikinci gurup öğrencileri okulumuzda.

Okulum temiz projesi kapsamında bilgilendirme broşürlerimiz asılıyor

Okulumuzun bahçesi ve çevresi Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi katkılarından dolayı Elazığ Belediyemize teşekkür ederiz.

Bugün sosyal mesafe hijyen ve maske kurallarına uyarak yeni eğitim öğtetim yılına 1. sınıflarımızla başladık.

Okul Müdürümüz Kenan TABAR yeni eğitim öğtetim yılının hayırlara vesile olması temennisiyle öğrenci ve velilerimize pandemi gölgesinde eğitim öğretime başlamanın burukluğunı dile getirdi. Yeni dönemde uyulması gereken kurallara değinen Okul müdürü Kenan TABAR iyi dilek ve temennilerle eğitim öğretim yılının başlamasını diledi.

Pandemi nedeniyle okulumuzda uyulması gereken bazı kurallar

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı bugün kısmi olarak başlayacak ilk gün 1-A 1-B 1-C sınıflarımızın yarısı okula gelecek Eğitim öğretim yılımızın tüm Nahit Ergene İlkokulu eğitim ailesine hayırlı olmasını dileriz.

Okulumuz her yönüyle eğitim öğretime hazırlandı gerekli dezenfekte işlemleri yapıldı.

3-B sınıf öğrencileri öğretmenleri Şeyma GÜR'e çabuk alıştı minik elleriyle güzel mektuplar yazarak öğretmenlerini mutlu ettiler.

3-B sınıfı öğrenci veli ve öğretmenlerini tebrik eder uyum ve birlikteliklerinin devamını dileriz.

1-E Sınıfı Öğretmenleri Songül GÜLBAĞ kordinesinde parmak kaslarını geliştici etkinlikler yapıyor

Okulumuzun 3-B sınıfı Şeyma GÜR öğretmeni ile çarpım tablosunu ezberleme etkinlikleri yapıyor.

Covid 19 bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları kapsamında 1-C sınıfı Öğretmenimizin okulumuzun çeşitli yerlerine çizdiği resim çalışmaları

Okulumuzda yapılan Canlı derlerden görüntüler