2020-2021 Eğitim öğretim yılına istiklal Marşıyla başladık

Ağu

3/B Sınıfı okuma saatleri kapsamında okuma yaparken kameralara yansıyan görüntüler..

3/B Sınıfı 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyor

Ağu

Mesleki çalışmamızın bugünkü konusu Uzaktan Eğitim yönetem ve teknikleri.

Uzaktan Eğitim araçları ile ilgili deneyimlerini bizimle paylaşıp farkındalık yaratan değerli öğretmenimiz Şeyma GÜR'e teşekkür ederiz.

Ağu

2020-2021 Eğitim Öğretim yılına güzel bir başlangıç yaparak yeni eğitim öğretim yılına sağlık ve huzur içerisinde geçmesi temennisiyle başladık

Ağu

Okulumuz 1. sınıf öğrencileri ve öğrtmenleri şube belirleme işlemleri kura sonucu tamamlanmıştır

Şbt

FETEMM projesi için 12/02/2020 tarihinde müdür yrd. Serhat AYAR ve Sınıf Öğretmeni Gülsüm BALBALOĞLU tarafından   okul koridoruna fetemm sokağı oluşturuldu. Konu hakkında açıklama yapan okul müdürü Kenan TABAR; STEM-FeTeMM Eğitimi'nin merkezi bir müfredat ya da ders kitapları tarafından belirlenmesini değil, öğretmen ve öğrencilerin ilgi alanlarından kendileri tarafından geliştirilmiş bir program olduğunu söyledi. Yapılan bu çalışma ile projenin öğrenciler ve öğretmenler arasında yaygınlaştırılması ve tanıtımının yapılması amaçlanmıştır

Şbt

Okul koridorlarını öğrenciler için eğitici hale getirmeye devam ediyoruz.Bu amaçla Okulumuz çalışanları maharetlerini sergilediler.

24/01/2020 tarihinde meydana gelen deprem dolayısıyla okulumuz 7/24 tüm vatandaşlarımızın hizmetine açıktır.

Sabri Ülker Vakfı ve Milli Eğitim Bakanlığı nın birlikte yürüttüğü projeye ikinci dönem Nahit Ergene  İlkokulu olarak bizde ortak olacağız. Sağlıklı Yarınlar için sağlıklı beslenin

12/01/2020 TARİHİNDE TRAFİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA  ÖĞRENCİLERE RAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ.

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ ÜNAL KABAKÇI TARAFINDAN VELİLERE ÖĞRENCİLERİN BOŞ ZAMANLARINI VERİMLİ DEĞERLENDİRME KONUSUNDA EĞİTİM VERİLDİ.

1/D SINIFI ÖĞRENCİLERİ VE VELİLERİ 10/01/2020 TARİHİNDE OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA OKUMA BAYRAMI ETKİNLİĞİNDE BULUŞTULAR. YAPILAN ETKİNLİKTE ÖĞRENCİLERE ROZETLERİ VE SERTİFİKALRI VERİLDİ.

REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HAZIRLANAN PANOMUZ KİŞİSEL HİJYEN VE BAKIM KONUSUNDA BİLGİLENDİRİCİ MESAJLAR İÇERİYOR. REHBERLİK SERVİSİMİZİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUZ.

2/E SINIFI ÖĞRENCİLERİ HAYAT BİLGİSİ DERSİNDE YAŞADIĞIMIZ ÇEVRE KONUSUNDA YAPTIKLARI MATERYALLER İLE YAŞADIKLARI ÇEVREYİ TASARLADILAR.