Mrt

Okulumuz Müdür yardımcısı Serhat AYAR ve 2-C sınıfı Öğrencileri Öğretmenleri Uğur GÜL nezaretinde Cuma namazı çıkışında cami cemaati ve esnafa Bağımlılıkla mücadele ile ilgili Yeşilay Farkındalık Broşürleri dağıttılar.

Mrt

İlimiz ilçelerimizle güzel. Ters lalesi ile meşhur güzel ilçemiz Arıcak ilçemizdeki minik yürekleri unutmak olmazdı. Gümüşyaka Ilkokulu, Karakaş Hüseyin Zati Ortaokulu, Erimli ilkokulu ve Yoğunbilek ilk ve ortaokulumuzdaki öğrencilerimize Nahit Ergene İlkokulunda ki kardeşleri sevgi dolu yürekleriyle birlikte ikramlarını gönderdiler

Mrt

Kıbrıs Şehitleri İlkokulumuz tarafından başlatılan Minik Kalplere Dokunun Toplum Hizmeti Projesine Nahit Ergene İlkokulu olarak "Hayat Paylaşınca Güzeldir" ilkesiyle katılarak ilimiz Avukat İbrahim Gök İlkokulunda minik kalplere dokunduk.

Kış geliyor ve birçok hayvan dostumuz yiyecek bulma sıkıntısı çekecek. Bu hayvan dostlarımızdan biri de kuşlar. Onlara, ağaçlara asacağımız sürpriz yemlikler hazırlayalım

SMA-Tip 2 Hastası Destan Duru Evren için Okulumuz öğrencileri tarafından toplanan 10.585 tl ailesine teslim edilmiştir.

Okulumuzun minik yürekleri hayırsever yurttaşlarımız tarafından yapılan yardımlar ile bu kışı üşümeden geçirecekler. Emeği geçenlere yürekten teşeekür ederiz.

Spor yapan Türk genci sağlıklı yaşama sahip olarak geleceğine sıkı tutunacaktır. İmkânları bularak onların peşinden gideceklerdir. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur sözünde açıkladığı gibidir. Sağlıklı olmak için daima spor yapılmalıdır, mal mülk bir yere kadar sağlık satın alınamayacağından dolayı sporun yapılması gereklidir.

Okulumuz hergün öğrenci giriş ve çıkış saatlerinde özel temizleme ve dezenfekte araçları ile temizlenmekte dezenfekte edilmektedir.

Nis

Nahit Ergene İlkokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi olarak "Çocukla Sağlıkla İletişim" adlı Veli seminerimiz

Katkılarından dolayı Rehberlik Öğretmenimiz Ünal KABAKÇI'ya ve büyük bir katılım gösteren değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Okulların günümüzde her şey için politikaları vardır, ancak bu politikalar yalnızca bir okulda veya kuruluşta olanları gerçekten yansıtıyorlarsa etkilidir. Bir şeylerin değiştiğini ve politikaların düzenli olarak gözden geçirilmesi gerektiğini kabul etmek de önemlidir - bu özellikle çevrimiçi güvenliği ele alırken geçerlidir. Tüm paydaşlar (öğrenciler, personel ve ebeveynler) etkili olacaksa ve öğrenciler ve personel için güvenli bir ortam yaratmaya ve sürdürmeye gerçekten yardımcı olacaksa, bu tür politikaların oluşturulmasına ve güncellenmesine dahil edilmelidir.

ESafety Label portalı ile  ile okulumuzun öğrencileri, ebeveynleri ve personeli için çevrimiçi güvenliğin tüm yönlerini ele almasına yardımcı olmayı amaçlıyoruz.

2020-2021 eğitim öğretim yılı pandemi döneminde yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere toplandık