1/E SINIFI ÖĞRENCİLERİNE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN İŞİTME TARAMA TESTİ UYGULANDI.

GÜNLERDİR BEKLEDİKLERİ KAR YAĞIŞI SONRASI ÖĞRENCİLER KARLA BULUŞMANIN MUTLULUĞUNU DOYASIYA YAŞADILAR.

1/D SINIFI ÖĞRENCİLERİ 09/01/2020 TARİHİNDE MÜZİK DERSİNDE ÖĞRENDİLLERİ ŞARKILARI KORO HALİNDE SESLENDİRDİLER.

2/E SINIFI ÖĞRENCİLERİ GÖRSEL SANATLAR DERSİNDE DENİZDE YAŞAYAN HAYVANLARI ANLATAN GÖRSEL ÇALIŞMALAR YAPTILAR.

4/D SINIFI ÖĞRENCİLERİ 06/01/2020 TARİHİNDE KAYBOLMALARI HALİNDE ULAŞILABİLECEK KİŞİLERİN BİLGİLERİNİN YAZILI OLDUĞU GÜVENLİK KARTLARI OLUŞTURDULAR.

3/D SINIFI ÖĞRENCİLERİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR DERSİNDE SAĞLIKLI BESLENME -BÜYÜME İLİŞKİSİNİ IYGULAMALI OLARAK ÖĞRENDİLER.

4/F SINIFI ÖĞRENCİLERİ GERİ DÖNÜŞÜM VE SIFIR ATIK PROJESİ KAPSAMINDA ATIK MADDELERDEN DERS MATERYALLERİ TASARLADILAR. DUYURLILIKLARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUZ.

2-E Sınıfı İngilizce Dersinde Vücudumuzun Bölümlerini Öğrendi..

2-E Sınıfı öğrencileri ingilizce dersinde vücudumuzun bölümlerini öğrenerek köşelerinde sergilediler.

4 C Sınıfı matematik etkinliği 4-5-6 basamaklı sayıları abaküs yardımıyla göstererek kavrayabilme.

2020 Hizmet İçi Eğitim planı MEBBİS'te yayınlanmıştır. Başvuru yapmak isteyenlere önemle duyurulur. Meslek gelişimi açısından faydalı olması dileğiyle

ETWİNNİG MESLEKİ GELİŞİM

Bu bölümde, eTwinning'in Avrupa seviyesinde sunduğu tüm Çevrimiçi Mesleki gelişim fırsatlarını bulabilirsiniz.

• Öğrenme Etkinlikleri, bir konuya giriş yapmanızı sağlayan, fikirleri uyaran, becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olan ve zaman açısından uzun dönemli bir bağlılık gerektirmeyen kısa, yoğun ve keyifli ders programlarıdır.
  • Çevrimiçi seminerler, sizlere çeşitli konularda öğrenme, konuşma ve tartışma fırsatı sunan bir saatlik canlı video iletişim oturumlarıdır.

Vatanı için gözünü kırpmadan canını veren kahraman şehidimiz #FethiSekin' i şehadetinin yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyor, ailesine ve aziz milletimize sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.

Nahit Ergene İlkokulu Ailesi

4/D SINIF ÖĞRETMENİMİZ ARİFE GÜNSİLİ MESLEKİ GELİŞİM KAPSAMINDA HALK EĞİTİM MERKEZİ BÜNYESİNDE AÇILAN RESİM KURSUNDA ÖĞRENDİKLERİNİ TASARIMA DÖNÜŞTÜRDÜ. KENDİSİNİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

Veremle Savaş Eğitimi Haftası

Halk arasında ince hastalık olarak bilinen VEREM birden fazla organda görülebilen bir enfeksiyon olmasına karşın, daha çok akciğerlere ait mediastinal lenf bezlerinde gözlenir. 50 yıldır tedavisinin mümkün olmasına ve üstelik korunabilir bir hastalık olmasına karşın, hâlâ dünyada en yaygın ve ölümcül bulaşıcı hastalıklardan biri olmaya devam etmekte ve yılda üç milyonu aşkın kişi verem nedeniyle kaybedilmektedir. İşte bu yüzden Verem hastalığına dikkat çekmek için ve insanları bilinçlendirmek amacıyla Sağlık Bakanlığı  her yıl Ocak ayının ilk haftasını Veremle Savaş Eğitimi Haftası ilan edilmiştir.

2020 yılında 1 Ocak Çarşamba ile 07 Ocak Salı günlerini içine alan hafta Veremle Savaş Eğitimi Haftasıdır.

Verem belirtileri:
Uzun süren kuru öksürük.
Öksürükle ağızdan kan gelmesi.
Göğüs ağrıları.
Akşamları yükselen ateş.
İştahsızlık.
Halsizlik.
Kilo kaybı.
İleri vakalarda nefes darlığı.

4-D Sınıfı  Fen Bilimleri ´´Madenlerimiz´´ Etkinliğini sınıflarında grup çalışması ile yaptılar.Öğrencilerimize başarılar dileriz.